tiistai 30. lokakuuta 2012

Ikikorven henkilökunta suutennuslasin alla.

Jokaiselta (ravi)tallilta tunnetusti löytyy melkeimpä karikatyyrinen kaljamahainen mies ja läjä kauniita hoitajatyttöjä. Me ei välttämättä istuta ihan täysin siihen muottiin, mutta jotain samaakin meissä on.


Flickr / Forslundagymnasiet
Tallista isomman osan paperilla omistava Johan Bäcklund 37, on arvatenkin suomenruotsalainen(joo, jättebra ja vene on..), Johan on saanut oppinsa Ruotsissa Andreas Lindhin tallilla, mistä löytyy vaihtelevasti kolmestakymmenestä neljäänkymmentä hevosta. Siitostammoja, varsoja, astuvia oreja sekä kilpailevia hevosia. Johan on myös pätevöity kengittäjä ja hoitaakin kätevästi hevostemme kengityksen itse. Johanin pikkusisko kilpailee ruotsissa esteratsastuksessa joten sekään puoli ei miehelle täysin vieras ole. Johan on ajanut satakunta lähtöä kilpaa ja on laskelmoiva ja ehdottoman kylmähermoinen kuski. Johan on ajaakin kuumuvia hevosiamme pääasiassa itse. 

Johanilla pysyy myös talikko kädessä ja traktorikin on tullut vuosien varrella tutuksi. 

Johan on hauska ja puhelias, sekä aina ystävällinen. Jos ajo- tai kengitysasiat askarruttavat käänny ihmeessä hänen puoleensa!
Flickr / Forslundagymnasiet
Tallista  toisen osan omistava Essi 28, on Johanin oikea käsi ja vastaa omalta osaltaan tallin arjen pyörittämisestä. Essi hoitaa pääosin aamu- ja iltatallit Johanin tehdessä kunnostustöitä. Essi myös ajaa jonkin verran kilpaa ja hoitaa esimerkiksi orien käyttämisen näyttelyissä. 

Essi on opiskellut hevosenhoitajaksi vuoden verran, jättänyt opinnot kesken ja suunnannut opiskelemaan toista alaa. Kaupallisen koulutuksen saatuaan nousi pystyyn Ikikorpi yhdessä Johanin kanssa. Essi on työskennellyt muutamalla tallilla tallimestarina, kokeillut siipiään ratsuhevosten parissa ja nyt löytänyt oman paikkansa keskellä metsää suomenjunttien kanssa. 


Jos joku jäi askarruttamaan niin kysyä saa aina, autamme mielellämme!
Huom! Etsimme innokkaita apukäsiä auttamaan niin hevosten liikutuksessa kuin hoitamisessakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti