keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Tavanomainen keskiviikko.

Ikikorvessa vietettiin tavanomaista syksyistä keskiviikkoa kotona oleskellen. Starttihevosia tälle päivää ei ollut, joten ohjelmassa oli hevosten treenausta ja normaaleja arkiaskareita.

Johanin kanssa neuvoteltiin mahdollisuudesta ottaa vieraita hevosia treeniin, mikä lähitulevaisuudessa koettiin hyväksikin ideaksi jos vain halukkaita löytyy. Vapaita karsinoita tällä hetkellä on 5kpl. Oritalliin on tulossa täydennystä jossain vaiheessa, joten se pidetään toistaiseksi tyhjillään. Ulkotalliin harkittiin muutaman varsan siirtoa.

Flicr / gak, kiitos!

Päivän ohjelmassa oli varsojen kengitystä ja starttihevosten ajoa. Adalmiinalla ajettiin jarrukärryillä pyöreä 10km, käsihevoseksi perään kävelemään otin Allin, jolle tällainen liikunta välillä tekee hyvää. Johan ajoi itse orit, kummallakin noin 7km joista suurin osa reipasta hölkkää. Varsat viettelivät vapaapäivää jonka asiosta me ihmisetkin saatiin ottaa hieman rennommin ja nauttia viimeisistä syyspäivistä. Ei voi valittaa. 

Siitostammoille tekisi todella hyvää, jos löytyisi joku innokas niitä liikuttelemaan. Vaikka ihan ratsain venyttelemään. Aktiivisesta valmennuksesta siitokseen siirtyneiden tammojen(etenkin Fiino ja Ripa) pää ei tunnu kestävän kun ovat kevyemmällä liikutuksella. Etsintöjä kuitenkin jatketaan.


Flickr / http://www.flickr.com/photos/smerikal/
Kai se pitää nostaa perse penkistä ja mennä pikkuhiljaa nukkumaan, jotta jaksais aamulla taas pirteenä nousta aamutallliin. Huomenna oiskin tarkotus ajella starttereiden hiitit ja katsoa mihin niitä kehtaa ilmotella. Mulla toivottavasti on pian myös teille iloista paljastettavaa hevosrintamalla, stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti