tiistai 9. syyskuuta 2014

Kuulumisia Ikikorven Kartanosta.


Kesä alkaa olla ohi ja paljon on ehtinyt tapahtumaan. Hevosia on tullut ja lähtenyt, starttailtu on epäsäännöllisen säännöllisesti ja kasvattirintamallakin on saatu aikaiseksi jotain. Avataampas hieman sitä, mitä meidän tilalla on tapahtunut...
Tätä kirjoittaessa tallin hevosluku on 14 kappaletta. Kilpailevia hevosia on 7kpl, siitostammoja 4kpl, Iki-Adalmiina joka kilpailee vain oikeastaan suurkilpailulähtöjä sekä sairaslomalainen D. Alvariinsa. Lisäksi tallissa lymyilee myös yksi ratsu joka joutaisi hyvin myös parempaan kotiin (vink vink!). Kaikenkaikkiaan hevostilanne on siis melkoisen hyvä tällä hetkellä.

Kotona olevista hevosista mainitsemisen arvoisia ovat Adalmiina joka on ylittänyt 100 000 virtuaalieuron rajan ja jäänyt kilpailemisesta niin sanotulle osa-aika eläkkeelle. Tamma on ylittänyt kaikki odotukset ja viettää lokoisia päiviä kilpaillen lähinnä ruotsissa ja mahdollisissa suurkilpailulähdöissä. Adalmiinan varsa Elisabet on myös tehnyt huikeaa uraa kilpaillen lähinnä ruotsin lähdöissä ja keräten sieltä rahaa. Voittorahoja tamma onkin kerännyt jo yli 100 000 virtuaalieuroa. 

Maailmalla olevien kasvattien osalta voi taas sanoa että on helppoa olla ylpeä! Loistavan uran meiltä lähtiessään aloittanut Usko on tuonut mainetta ja kunniaa taustajoukkojensa lisäksi roppakaupalla myös meille, voittamalla muun muassa arvostetun Kasvattajakruunu -kilpailun!  Tässä meille ainakin tulevaisuuden isäori-ehdokas! 

Myös superhieno Halla on hienon raviuran lisäksi hakenut kantakirjasta isänsä tavoin II-palkinnon ja on viimeisimpien huhujen mukaan siirtymässä ratsu-uralle. Isot tsempit tammalle ja taustajoukoille uusiin haasteisiin sekä paljon kiitoksia Vibajalle joka sen kanssa on varsasta asti tehnyt hienoa työtä! Toivonkin että tamman nimi nähdään tulevaisuudessa tuomassa uutta verta myös ratsusukuihin!


Kaikenkaikkiaan tallin arki rullaa samaan malliin kuin ennenkin, varsoja syntyy hitaasti mutta varmasti, tilausvarsoja saa myös entiseen malliin ja vanhempia hevosia treenataan ehtimisen mukaan. Neuvoteilla on myös uudenlaisia tallikuvioita, josko saataisiin meidän hevosia osaksi valmennukseen myös ratatalliolosuhteisiin? Aika näyttää miten käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti