keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Kilpailukalenterien päivittämistä ja pohdintaa saavutuksista.

Kisakalentereita päivittäessä sitä huomasi yhtäsuntoista. Ensimmäisenä mainittakoon iki-ihanan Ilon kantakirjaus II-palkinnolla. Tuomari oli Ilosta seuraavaa mieltä.. 

  • 18 + 18 + 17 + 18 = 71p KTK-II 
  • -Hyvä juoksijaleima, ej vennot vuohiset, käyrät kintereet. 
  • Erinomaiset tyypit, pitkä runko, melko korkeajalkainen, melko suora selkä, vennot vuohiset
Tyytyväisiä ollaan ja kovastikin hyvät fiilikset, jee! Nyt siis kaikki kovasti varailemaan astutuksia! 

Mutkaton.net
Varsojen edistymiseen en ole niin tyytyväinen kun haluaisin olla, tosin ovathan ne jääneet hieman vähemmälle starteille kun olin suunnitellut. Noh, tammat ovat keränneet ikäluokkastarteista pikkurahoja, parhaimpana varmaan kuutisen tonnia juossut Heilaus. Terveisiä vaan kasvattajalle! ;)


Erityisen tyytyväinen tammojen kohdalla sanoisin olevani tammaan josta koko ajatus Ikikorvesta on lähtenyt. Emv-sukuinen Adalmiina on juossut todella hyviä startteja ja niistä mainittakoon parhaimpina saavutuksina Derbyn tammasuosikki 2012 -kuudes, Losterin Pikkuprinsessa -ajon neljäs ja  Kiri Cup 2012 osakilpailuvoitto. Rahaa tammalle on kahdestakymmenestä(20) startista kertynyt 25 650 virtuaalieuroa. Tamma on ilmoitettu myös Derby-karsintaan. Hieno Adalmiina!

Iloisena yllätyksenä mainittakoon myös Allin Derbyn tammasuosikki -lähdön kakkossijasta. Nuorempi orii Allu puolestaan kunnostautui NJ-rintamalla olemalla ravihevosten näyttelyissä LKV2 ja ansaiten irtosertin ja JS:n. Allu on myös ilmoitettu suomenhevosille suunnattuun virtuaalikriteriumiin, jonka ensimmäinen palkinto on huikeat 40 000 virtuaalieuroa! 


Hyvin on mennyt ja toivottavasti menee jatkossakin, eteenpäin sano mummo lumessa!


peeäs, jos teillä on toiveita tai ideoita postauksien suhteen, niin niitä otetaan avosylin vastaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti