sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Aurinko, oi aurinko!

Ikikorven sunnuntaiaamu valkeni iiiiihanan aurinkoisena! Oli mahtavaa kuskailla hevosia tarhaan kun jo puoli seitsemän aikaan aurinko lämmitti poskia ja tuulikaan ei pahemmin ollut pilaamassa tätä fiilistä.
Ikikorven hevoset ovat tehneet alkukevään mittaan hienoa työtä radoilla. Osa on ollut starttitauoilla ja osa juossut normaalisti kilpaa. Muutama kasvattikin on tämän alkuvuoden aikana syntynyt, joten voisin tyhjentävästi todeta että valtakunnassa kaikki hyvin!

Ikikorpi on myöskin kokenut pienoista remonttia ja saanut "uuden" ulkonäön, mitäs mieltä olette? Käytännössä ulkoasu on samanlainen kuin vanhakin mutta hieman uudella tvistillä.. jotain pientä uudista on tapahtunut myös hevosten ulkoasuissa.

Karsikon tallista oli hetken meillä lainassa tamma Hovi-Parma mutta Karsikkolaisten oman tilanteen selkeydyttyä tamma palasi takaisin kotiin. Kaikenkaikkiaan elämä Ikikorvessa kuitenkin on tasaisen rauhallista ja kaikki sujuu tuttuun tapaan. 

Tilausvarsojahan meiltä tosiaan saa ja mikäs olisikaan parempi ajankohta omalle Iki-varsalle kun ihana kevät? Kasvattiasioissa suosittelen ottamaan yhteyttä sähköpostitse essi(AT)mutkaton.net. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti