perjantai 17. toukokuuta 2013

Onnistumisia raviradoilla

Susirajassa ravattiin 10.5 Orava-Ajojen merkeissä. Ikikorvesta paikalla oli edustamassa Fiino, Adalmiina ja Ilo. Mukana olivat myös Essi, Johan sekä muutama hoitaja apukäsinä. Meidän osalta reissu oli menestys; Ilo voitti Kurreajon ajalla 28,2 ja kuskin kertoman mukaan ori voitti helpon tuntuinen ja lähti loppusuoran kiriin helposti ja käskemättä. Ori ansaitsi tililleen 5 000ve ja tittelin Pikkukurre 2013. Adalmiinakin yllätti loppusuoralla puristamalla itsensä ohi Hiskin Parmasta, joten tammakin sai rahaa 1 500ve ja toi talliin iloisena yllätyksenä kaksoisvoiton. Kotona olikin tarjolla kakkua, kahvia ja villeimmille juhlijoille myös skumppaa. Ei ihan turha reissu, eihän? Laitetaan vielä juoksuselostus Susirajan sivuilta kopioituna...

"Lähtö on tasainen, Loster's Rusoposki rikkoo heti laukalle ja kärkeen, Pirun Kartturi, EP Viljari ja Hiskin Parma seuraavat varmalla ravilla. Iki-Adalmiina, Kekan Fortuna ja Raju-Rakkaus seuraavat, Simsalabim I.F. rikkoo laukalle, Purnin Primus kirii ohi, EP Viljari näyttää väsymisen merkkejä ja Valtarin Kirpaus pääsee ohi. Loster's Rusoposki hylätty edistävän laukan takia, Simsalabim I.F. harmilliset liiat laukat ja hylkäys. Ilon-Ajatus lähtee kuromaan väliä umpeen, pääsee aivan kärkeen, Pirun Kartturi joutuu taipumaan Ilon-Ajatuksen ja Hiskin Parman edessä. Hiskin Parma jää kolmanneksi Iki-Adalmiinan ravatessa ohi, Ilon-Ajatus puolustaa saavuttamaansa kärkisijaa loppuun asti ravaten itsestään ensimmäisen Pikkukurren."


Hippoksen kuvapankki / Irina Keinänen


Paikalla oli myös suuri Iki-kasvattien kirjo edustettuna loistavasti; paikalta bongasimme Iki-Unohduksen, Iki-Tulen, Iki-Väinön, Iki-Lohdutuksen, Iki-Kiiturin ja Iki-Ipanan taustajoukkoineen. Hienoa nähdä kasvatteja ravireissuilla, ei näin makeista hevosista voi olla kasvattajana kuin ylpeä! Terkut kaikille kasvattien omistajille, teette hienoa työtä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti