sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Ikikorven kasvattipäivät Honkolan raviradallaIkikorven kasvattipäivät järjestetään 1. - 2.6.2013 Honkolan raviradalla. Ohjelmassa on yhteishiittiä, rakennearvostelua, halukkaille Johanin suorittama hiitti sekä yleistä hälinää ja keskustelua kasvateista. 


Kauempaa tuleville on mahdollisuus majoittaa hevoset Honkolan raviradan vierastallissa, ihmisille majoitus järjestynee läheisistä vuokramökeistä.  Tervetuloa!Mutkaton.net 

Lauantai 1.6. ohjelma

09.00   Valjastuskatokset avataan
11.00   Johanin ajamat hiitit alkavat
13.00   Yhteishiitit alkavat
15.00   Luento suomenhevosjalostuksesta, puhujana R.S. Mäenpää.
17.30   Näyttelytreeniä halukkaille 
18.30   Yhteiskuvaus

Sunnuntai 2.6. ohjelma

10.00 Rakennearvostelu alkaa

Rakennearvostelun loputtua jaetaan arvostelulomakkeet omistajille, jonka jälkeen kaikki ovat vapaita lähtemään kotimatkalle.  Kaikki tapahtumat ovat vapaaehtoisia, voi siis valita aktiviteetit mihin haluaa osallistua. Mahdollista on myös osallistua vain toisen päivän tapahtumiin. 


Ilmoittautuminen 

Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen essi@mutkaton.net 31.5. mennessä otsikolla "kasvattipäivät". Katso ilmoittautumismuoto kyseisen tapahtuman lisätiedoista

HUOM! Kaikki tapahtumat avoimia vain Ikikorven kasvateille !!


Johanin ajamat hiitit

- Johan ajaa max 5 hevosta. Hevoset otetaan listalle ilmoittautumisjärjestyksessä. 
- Hiitistä palautteena saa kirjallisen kertomuksen juoksun kulusta. 
- Juostava matka on 2100m, omistaja lämmittää itse hevosen.

Hiitti toimii tarinaperiaatteella, lähetä ilmottautumisen yhteydessä lyhyt kertomus lämmityksen kulusta, ja siitä miltä hevonen lämmittäessä tuntui. Oliko hevonen hyvän tuntuinen? Sattuiko kommelluksia tai teittekö kenties varustemuutoksia? Johan antaa palautteensa kertomuksen pohjalta.


Ajojärjestys

1.  Iki-Unohdus 
2.  Iki-Ipana
3.
4.
5. 


Yhteishiitti

Kokoontuminen yhteishiittiin varikon kokoontumisalueella klo 13.00. Hevoset oltava tähän mennessä lämmitettynä. Ajettava matka on 2100m. Tulokset arvotaan ravikoneella ja hevosille kellotetaan epäviralliset ajat(nämä eivät siis kelpaa ennätyksiksi). Juoksun kulusta kirjoitetaan myös juoksuselostus. Mukaan otetaan rajaton määrä hevosia. 

Ilmoittautuminen muodossa: ikä skp. Nimi / talli, ohjastaja tai seura ennätys --

esimerkiksi: 7v t Iki-Irrrrrmeli / (RaPu) 43,2ke -- 

Osallistujat:

4v o Iki-Unohdus / narri 38,2ke --
5v t Iki-Ipana / Mila 1.30,0 --

Rakennearvostelu
Rakennearvosteluun ovat tervetulleita kaikki rakennekuvalliset kasvattimme. Rakennearvostelijana paikan päällä Elska. Rakennearvostelu toimii leikkimielisen näyttelyn tavoin, jossa hevoset arvostellaan ja asetetaan parhausjärjestykseen. Jokaiselle hevoselle lyhyt arvostelu. 

Ilmottautumiset muodossa ikä skp. Hevosen nimi ja osoite - esittäjä

Esimerkiksi: 7v t. Iki-Irrrrmeli - Essi

Osallistujat:

4v o. Iki-Unohdus - Lissu T.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti